Opleveringskeuring

De wettelijk verplichte keuring voor ingebruikname voor liften is vervallen. Deze verplichte keuring is in verband met het schrappen van overbodige regelgeving verdwenen. VETURO juicht dit toe. Met het verdwijnen van de ingebruikname keuring ligt de weg vrij voor een inhoudelijke keuring van de lift.

Wij introduceren daarom de opleveringskeuring. Dit opent voor u als lifteigenaar de mogelijkheid uw nieuwe liften grondig te laten toetsen op veiligheid maar ook op specifieke zaken die van belang kunnen zijn. Zoals het voldoen aan specificaties van kwaliteit en afwerking van de installatie. Vragen als: "voldoet mijn nieuwe lift aan de nieuwe brandweernorm?" en "voldoet mijn lift aan eisen van comfort of duurzaamheid?" kunnen worden beantwoord door een onafhankelijke organisatie .

Als VETURO het certificaat heeft afgegeven kunt u de lift als opgeleverd beschouwen. Met ons certificaat bent u zeker dat uw nieuwe lift voldoet. In onze organisatie weten onze medewerkers voor wie zij aan het werk zijn. Dit maakt dat er net een stapje harder voor u wordt gelopen.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. U kunt ook het aanvraagformulier via de website verzenden.

>>Opleveringskeuring